Diskreta ljuspunkter med stor potential

Nu är det lätt att punktbelysa samt sätta extra dramatisk effekt mellan ljus och skugga i ditt hem. Med LED lampor som är dimbara framhävs inredningen och du skapar ett effektfullt samt funktionellt blickfång.

Skräddarsy din belysning med dimbara lampor

Spotlights passar i bostadens alla rum. I badrum är ett hett tips att sätta dimbara LED lampor i hela taket. Sätt gärna runt spegeln också för att maximera ljuseffekten. Tänk på att använda spotlights som är avsedda för just badrum. Även i köket passar de alldeles utmärkt som belysning, till exempel ovanför köksbänken. Har du en mörk och trång hall? Lys upp med LED lampor som är dimbara – kanske i hela taket? Det kan bli en snygg effekt av ett annars trångt och tråkigt utrymme. Behöver du lite extra ljus i garderoben? Lys upp med en spotlight! De små ljuskällorna med sin stora potential passar på de flesta ställen och väljer du dessutom LED lampor som är dimbara, kan du anpassa ljuset efter behov och stämning.

Vilken typ av dimbara LED lampor ska jag välja?

Spotlights är inte bara estetiskt snygga, de är dessutom både funktionella och praktiska. Dimbara lampor är det perfekta valet när du vill skapa olika slags ljuskällor. Kanske behöver du starkare ljus i en del av rummet, men önskar lite mer dämpad och mysigare belysning i en annan del.
Vill du ha en enstaka dimbar lampa eller en rad av dimbara lampor som sitter på exempelvis en skena? Utbudet på marknaden är stort och du hittar dimbara LED lampor som passar olika former av inredning och behov.
Ett litet tips på vägen när du inreder med spotlights är att sätta upp fler än vad du tror att du behöver. Det finns så många mörka och glömda hörn i våra hem som blir till något helt annat när de får lite ljus över sig.