Rusta matta 200×290

Stora mattor – Lugg- & ryamattor – Rusta

Stora mattor – Lugg- & ryamattor – Rusta

Nu har vi stora delar av vårt sommarsortiment tillgängligt online! Spana in det under “Trädgård”. x.

Stora mattor – Rusta

Stora mattor

På Rusta kan du välja bland 240 mattor i olika storlekar och material. Vi har allt från lättskötta bastmattor och modeller i sisallook till mjuka och dekorativa …

Stora ullmattor – Rusta – Mattor

Stora ullmattor – Rusta

Mattor – Rusta

Mattor – Rusta

Mattan är en viktig detalj som bidrar till att skapa en varm och ombonad känsla. Hos oss hittar du ett brett sortiment av mattor i olika stilar!

Slätvävda stora mattor – Rusta

Matta Lizette 200×290 cm Grå Polypropen – Rusta

Matta Lizette 200×290 cm Grå Polypropen – Stora mattor – Rusta.com

Sjunk ner med fötterna i denna mjuka och glansiga luggmatta! Lizette passar perfekt i sov- och vardagsrummet tack vare sina ljuddämpande och värmande egenskaper. Ge ditt hem en mer ombonad känsla samtidigt som du förser ditt golv med ett värmande och mjukt underlag.
Den grå mattan är tillverkad av syntetmaterial vilket gör den lätt att underhålla och rengöra från fläckar. Mattan Lizette har en filtbaksida som dels skyddar ditt golv men också möjliggör att du kan själv klippa mattan till valfri storlek. Detta innebär att du väldigt enkelt och flexibelt kan anpassa samt skräddarsy mattan efter önskat mått! Använd en vass mattkniv för bästa resultat. Skär alltid på mattans undersida. Lägg ett skydd under mattan och använd en linjal i metall för att få till ett rakt snitt. Sopa eller dammsug sedan bort rester från mattluggen.

Matta Lizette 200×290 cm Natur Polypropen – Rusta

Matta Lizette 200×290 cm Natur Polypropen – Stora mattor – Rusta.com

Sjunk ner med fötterna i denna mjuka och glansiga luggmatta! Lizette passar perfekt i sov- och vardagsrummet tack vare sina ljuddämpande och värmande egenskaper. Ge ditt hem en mer ombonad känsla samtidigt som du förser ditt golv med ett värmande och mjukt underlag.
Den naturfärgade mattan är tillverkad av syntetmaterial vilket gör den lätt att underhålla och rengöra från fläckar. Mattan Lizette har en filtbaksida som dels skyddar ditt golv men också möjliggör att du kan själv klippa mattan till valfri storlek. Detta innebär att du väldigt enkelt och flexibelt kan anpassa samt skräddarsy mattan efter önskat mått! Använd en vass mattkniv för bästa resultat. Skär alltid på mattans undersida. Lägg ett skydd under mattan och använd en linjal i metall för att få till ett rakt snitt. Sopa eller dammsug sedan bort rester från mattluggen.

Matta Elin 200×290 cm Vit Polypropen – Stora mattor – Rusta

Matta Elin 200×290 cm Vit Polypropen – Stora mattor – Rusta.com

Elin är en härligt mjuk ryamatta som utseendemässigt påminner om en ullmatta!

Matta Demi 200×290 cm Vinröd Polypropen – Rusta

Matta Demi 200×290 cm Vinröd Polypropen – Stora mattor – Rusta.com

Denna ryamatta är mjuk och skön att sätta fötterna på och gör vilket rum som helst mer ombonat. Passar perfekt i sov- och vardagsrummet tack vare sina ljuddämpande och värmande egenskaper. Mattan är tillverkad i syntetmaterial vilket gör att den är enkel att underhålla och rengöra från fläckar.
Förgyll ditt hem med denna härliga ryamatta som har ett stilrent mönster som går i röda toner.

Keywords: rusta matta 200×290