Jula Malmö: Erbjudande, öppettider och kontaktinformation

Hos Jula i Malmö finner du ett brett sortiment av produkter inom hem, trädgård, bygg och verktyg. Jula är kända för sina förmånliga erbjudanden, och i Malmö är inget undantag. Kom in till butiken och ta del av aktuella kampanjer och rabatter, och gör riktiga fynd på produkter inom alla kategorier.

Jula Malmö – Erbjudanden och öppettider

Jula i Malmö har flera olika butiker som erbjuder olika sortiment och öppettider:

Jula Jägersro

Öppettider: Måndag-fredag: 10:00-20:00, Lördag-söndag: 10:00-18:00

Jula Svågertorp

Öppettider: Måndag-fredag: 10:00-20:00, Lördag-söndag: 10:00-18:00

Jula Bernstorp

Kontakta butiken för aktuella öppettider.

Kontaktinformation för Jula Malmö

Om du har frågor eller behöver hjälp är Julas kunniga personal alltid redo att assistera dig. Här är kontaktuppgifterna för de olika butikerna i Malmö:

Jula Jägersro

Telefonnummer: 0511-342000

Jula Svågertorp

Telefonnummer: 0511-342000

Jula Bernstorp

Kontakta butiken för kontaktuppgifter.

Jula är din kompletta partner för hemmet och trädgården. Besök närmaste butik i Malmö och utforska det breda sortimentet av kvalitetsprodukter till förmånliga priser.

Ofte stillede spørgsmål

Vilka är Jula Malmös öppettider?

Jula Malmös öppettider kan variera beroende på butik, men generellt sett är de öppna mellan kl. 10:00 och 19:00 på vardagar samt mellan kl. 10:00 och 16:00 på lördagar. För exakta öppettider kan du besöka Julas officiella hemsida, www.jula.se.

Var ligger Jula i Malmö?

Jula i Malmö har flera butiker. Du hittar dem på följande adresser: Jula Malmö Jägersro på Jägersrovägen, Jula Malmö Bernstorp på Bernstorpsgatan och Jula Malmö Svågertorp på Svågertorpsvägen.

Vad är Jula Malmös telefonnummer?

Du kan nå Jula Malmö på telefonnummer 0511-342000.

Vad är det senaste erbjudandet från Jula Malmö?

Som Jula Malmö ofta har olika erbjudanden är det bäst att besöka deras hemsida eller kontakta butiken direkt för att få information om de senaste erbjudandena.

När stänger Jula Malmö Jägersro?

Jula Malmö Jägersro har vanligtvis samma öppettider som andra Jula-butiker i Malmö. De stänger mellan kl. 19:00 och 20:00 på vardagar samt mellan kl. 16:00 och 18:00 på lördagar. För exakta stängningstider kan du besöka Julas officiella hemsida, www.jula.se.

Kan jag hitta öppettider för Jula Malmö på deras hemsida?

Ja, du kan hitta aktuella öppettider för Jula Malmö på deras officiella hemsida, www.jula.se. Klicka på fliken “Butiker” och sök sedan efter Malmö för att hitta rätt butik och dess öppettider.

Har Jula Malmö en butik i Svågertorp?

Ja, Jula Malmö har en butik i Svågertorp på Svågertorpsvägen.

Vilka tjänster erbjuder Jula Malmö?

Jula Malmö erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för hem, trädgård och fritid. De har allt från verktyg och byggmaterial till grillar och trädgårdstillbehör.

Vilka betalningsmetoder accepterar Jula Malmö?

Jula Malmö accepterar vanligtvis betalning med kontanter, kortbetalning och Swish. Det kan vara bra att kontrollera med butiken direkt för att få den senaste informationen om accepterade betalningsmetoder.

Kan jag handla online hos Jula Malmö?

Ja, Jula Malmö erbjuder online-shopping på deras officiella hemsida, www.jula.se. Du kan enkelt beställa produkter och få dem levererade direkt till din dörr.

Artiklen Jula Malmö: Erbjudande, öppettider och kontaktinformation har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 13 anmeldelser