Ikea vedbo

VEDBO Fåtölj med hög rygg, Gunnared blå – IKEA

VEDBO Fåtölj med hög rygg, Gunnared blå. Den tidlösa designen gör VEDBO lätt att kombinera med andra möbler och att placera där hemma. 10 års garanti.

VEDBO Fåtölj, Gunnared ljus brunrosa – IKEA

VEDBO Fåtölj, Gunnared ljus brunrosa Mjuka men distinkta linjer skapar en elegant profil. Perfekt när du vill ha ett eget utrymme i en öppen miljö, och ändå umgås med andra. Den brunrosa klädseln ger värme och energi. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

VEDBO Fåtölj, Gunnared ljusgrön – IKEA

VEDBO Fåtölj, Gunnared ljusgrön Mjuka men distinkta linjer skapar en elegant profil. Fåtöljens fint svängda rygg ger bra stöd till din svank. Och klädslar i jordiga färger ger naturlig värme och skönhet till rummet. VEDBO finns i 3 olika jordiga färger som är vackra i alla rum.

VEDBO Matbord, vit, 160×95 cm – IKEA

VEDBO Matbord, vit, 160×95 cm Det matta, sammetsliknande matbordet gör att du gärna vill känna hur len ytan är. Bordet är inte känsligt för fingeravtryck, så varsågod att ta i det. Passar perfekt med stolen VEDBO för en tidlös look. Den matta ytan har anti-fingerprint och är vattenavvisande.

VEDBO Fåtölj med hög rygg, Gunnared mörkgrå – IKEA

VEDBO Fåtölj med hög rygg, Gunnared mörkgrå. Den tidlösa designen gör VEDBO lätt att kombinera med andra möbler och att placera där hemma. 10 års garanti.

VEDBO Fåtölj, Gunnared blå – IKEA

VEDBO Fåtölj, Gunnared blå. Den tidlösa designen gör VEDBO lätt att kombinera med andra möbler och att placera där hemma. 10 års garanti.

VEDBO Fåtölj, Gunnared mörkgrå – IKEA

VEDBO Fåtölj, Gunnared mörkgrå. Den tidlösa designen gör VEDBO lätt att kombinera med andra möbler och att placera där hemma. 10 års garanti.

VEDBO Karmstol, Björk/Gunnared mellangrå – IKEA

VEDBO Karmstol, Björk/Gunnared mellangrå Den bekväma stoppade matstolen med armstöd får dig att sitta kvar och prata en stund till – och kan skjutas in under bordet när du inte använder den. Passar perfekt med matbordet VEDBO för en tidlös look. Armstödet har avtagbar klädsel för enkel tvätt.

VEDBO / VEDBO Bord och 6 stolar, svart/svart, 240×105 cm

VEDBO / VEDBO Bord och 6 stolar, svart/svart, 240×105 cm – IKEA

VEDBO / VEDBO Bord och 6 stolar, svart/svart, 240×105 cm Det matta, sammetsliknande matbordet gör att du gärna vill känna hur len ytan är. Bordet är inte känsligt för fingeravtryck, så varsågod att ta i det. Passar perfekt med stolen VEDBO för en tidlös look.

Keywords: ikea vedbo