Ikea arbetsbänk garage

BROR Arbetsbord, svart/furuplywood, 110×55 cm – IKEA

BROR Arbetsbord, svart, furuplywood – IKEA

Alla BRORdelar. BROR en av våra många förvaringshjältar. Våra förvaringssystem och hyllor för garaget är flexibla och kan byggas ut eller …

BROR Arbetsbord, svart, furuplywood. En riktig tuffing – ett stadigt förvaringssystem som tål fukt, smuts och tung last. Dessutom enkelt att montera, komplettera efter behov och med ett rakt formspråk som gör att det passar överallt.

BROR Arbetsbord med lådor, svart/furuplywood, 85x40x89 …

BROR Arbetsbord med lådor, svart/furuplywood, 85x40x89 cm – IKEA

BROR kombinationer. Säg hejdå till högar med lådor och verktyg som ligger utspridda i garaget och låt BROR hjälpa dig att skapa ordning …

BROR Arbetsbord med lådor, svart/furuplywood, 85x40x89 cm Den här arbetsbänken med lådor tål fukt och smuts samtidigt som den håller ordning på alla dina saker. Designad för att passa perfekt med andra produkter i serien BROR. Lådorna har utdragsstopp som förhindrar dem från att dras ut för långt.

Arbetsbänk som håller dig igång – IKEA

Håll ordning i garaget med industrihyllor. BROR är ett starkt, robust och praktiskt hyllsystem som kan förvara nästan vad som helst.

Den gedigna arbetsbänken med stålbas och furuplywood tål fukt, smuts och hård belastning och är perfekt för olika projekt i garaget, köket eller hobbyrummet. Titta igenom hela serien om du också behöver ordentliga förvaringslösningar.

BROR förvaringssystem som tål tuffa tag. – IKEA

BROR hyllplan har testats för att klara tung belastning. Det är en rejäl möbel inspirerad av klassiska industrimöbler och står emot tål fukt, smuts och tung last.

Så fixar du garaget – IKEA

Unna dig lite garageterapi – IKEA

Ibland behövs det bara några hyllor, krokar och lådor för att man ska bli lite gladare! Testa att rensa i garaget och gör dig av med gammalt bråte, så kommer du att må bättre direkt.

Ordna din garageförvaring med BROR – IKEA

Ordna din garageförvaring med BROR – IKEA

Kolla in vår garageförvaring och garagehyllenheter för smart och flexibel förvaring som gör det mesta av ditt utrymme. Se hur vårt breda sortiment med olika stilar och storlekar kan matcha alla dina behov och stilar. Besök IKEA online och planera din egen förvaringslösning idag.

BROR serie – färdiga kombinationer – IKEA

BROR serie – färdiga kombinationer – IKEA

BROR är vårt tunga garageförvaringssystem med metallhyllor och rack som gör det tunga arbete det var utformat för att göra – det enda som inte är tungt är dess prislapp. Besök IKEA online och lär känna vårt starka, robusta och praktiska förvaringssystem idag.

BROR system – IKEA

BROR system – IKEA

Håll ordning i garaget med industrihyllor. BROR är ett starkt, robust och praktiskt hyllsystem som kan förvara nästan vad som helst. Det kan även bära upp påsar med betong (Ja, det är vad vi testat det med). Kolla in våra färdiga kombinationer eller designa din egen.

BROR Rullvagn, svart, furuplywood – IKEA

BROR Rullvagn, svart, furuplywood. En riktig tuffing – ett stadigt förvaringssystem som tål fukt, smuts och tung last. Dessutom enkelt att montera, komplettera efter behov och med ett rakt formspråk som gör att det passar överallt.

Keywords: ikea arbetsbänk garage