Champagneglas ikea

SVALKA Champagneglas, klarglas, 21 cl – IKEA

SVALKA Champagneglas, klarglas – IKEA

Ring dina vänner och gör varje dag till en fest. Champagneglasen SVALKA är perfekta för alla tillfällen eftersom de har en tidlös klassisk design som passar …

SVALKA Champagneglas, klarglas. Kupans form gör att dryckens dofter och smaker utvecklas bättre. En klassisk design för alla tillfällen – varför inte bunkra upp med några extra glas till festerna med många gäster.

DYRGRIP Champagneglas, klarglas – IKEA

DYRGRIP Champagneglas, klarglas. Kristallglaset har en skinande lyster och skapar en vacker efterklang när du skålar med familj och vänner. Med en glans och klarhet som liknar ett traditionellt kristallglas, men helt fritt från bly.

STORSINT Champagneglas, klarglas – IKEA

STORSINT Champagneglas, klarglas. Komplett glasserie designad för att det du dricker ska smaka ännu bättre, bland annat genom kupans form som får dofter och smaker att utvecklas. Kristallglas med fin lyster och klang när du skålar.

SÄLLSKAPLIG Champagnecoupe, klarglas/mönstrad, 21 cl

SÄLLSKAPLIG Champagnecoupe, klarglas/mönstrad, 21 cl – IKEA

SÄLLSKAPLIG Champagnecoupe, klarglas/mönstrad, 21 cl Längtar du till middagarna hos farmor eller bara älskar gammaldags fint glas? Då är den här glasserien gjord för dig. Tidlös, elegant, fin att se på och perfekt att använda till en traditionell dukning.

Ett champagneglas som inbjuder till skålande – IKEA

När det är dags att skåla, låt inte glaset bli en besvikelse, utan välj istället säker elegans. Champagneglasen i serien STORSINT har en klassisk, tidlös glasdesign, tillverkad i ett blyfritt och stadigt material som kallas kristallin, kristallens slitstarka motsvarighet, som ger strålande klarhet och en fin ringande ton till klinkandet. Kristallglas med fin lyster och klang när du skålar. Komplettera detta fina glas genom att matcha kollektionen med andra glas i serien STORSINT, oavsett om det är ett stilfullt STORSINT vinglas eller ett tilltalande STORSINT ölglas.

STORHET Champagnecoupe, klarglas – IKEA

STORHET Champagnecoupe, klarglas. Den låga och vida formen gör det extra festligt att servera mousserande vin eller champagne. Glasets vida form gör att du också kan använda det som en dessertskål för att servera läckra efterrätter.

Gör varje dag till en fest med detta champagneglas – IKEA

Inspirationsgalleri – IKEA

Fira varje dag med detta champagneglas – IKEA

Ring dina vänner och gör varje dag till en fest. Champagneglasen SVALKA är perfekta för alla tillfällen eftersom de har en tidlös klassisk design som passar till alla teman. Den höga, smala formen håller bubblorna vid liv längre, så du kan njuta av upplevelsen av champagne eller mousserande vin så mycket du vill. Den är gjord av klarglas och matchar enkelt din bordslayout.Och eftersom ingen händelse är komplett utan goda rätter kan du förbereda FRIKOSTIG och FÄRGKLAR samt pappersservetterna BIRKELÅNGA och göra dig redo att fira. För att förstärka stämningen, lägg till dekorativa LED-lamporna BJÖRKSPIREA och KNASTRIGT .

VARMBLIXT Champagnecoupe, klarglas/vit, 15 cl – IKEA

VARMBLIXT Champagnecoupe, klarglas/vit, 15 cl Bubbel eller en läskande drink? I det här stilrena champagneglaset med vid kupa blir serveringen extra festlig, speciellt tillsammans med den matchande karaffen och brickan från kollektionen VARMBLIXT.

Keywords: champagneglas ikea, prosecco glas ikea, bubbelglas ikea, ikea champagneglas rosa, cava glas ikea, ikea bubbelglas